Fijne werkjassen door weer en wind

Met de herfst in volle gang en de winter in aantocht is het erg belangrijk dat je medewerkers, ook met slecht weer, fijn kunnen werken. Goede werkjassen zijn dus  enorm belangrijk. Jassen die niet alleen lekker warm zijn, maar waar je ook nog comfortabel je werk in kunt doen. Bovendien wil je natuurlijk dat de kleding goed bij je bedrijf past en je medewerkers herkenbaar zijn. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van je logo.

Wij leveren werkjassen in allerlei soorten en maten, de keuzes zijn eindeloos. Zo kun je kiezen uit jassen met of zonder capuchon, parka’s, jacks en jassen met verlengd rugpand. De jassen geven een goede bescherming tegen wind en water, zodat je ook met kou en regen goed je werk kunt doen. Uiteraard voldoen de jassen aan alle normen.
Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom, hier hangen verschillende voorbeelden en kun je de kleding passen en voelen, zodat je de jassen echt kunt ervaren en weet waarvoor je kiest.

werkjassen winter

Wil je graag een keer langskomen, of wat ideeën met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op! https://www.presention.nl/contact

 

 

Afspraak maken

Wil je langskomen in onze showroom?
Gezellig! Graag even bellen van te voren, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat.