Over Presention

hoi!

Wij zijn PreSention. Een gezellig Brabants bedrijf dat gevestigd is in Budel. We zijn jouw partner in het consistent uitdragen van jouw imago. Door de snelle levering van kleding, promotieproducten en relatiegeschenken in jouw huisstijl en voorzien van jouw logo. 

Wij geloven in creativiteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. 

Een stap, of soms wel meerdere stappen extra zetten om te fixen wat de klant graag wil hebben. Want blije klanten, daar doen we het voor, dat geeft ons heel veel energie.

Het PreSention-team heeft namelijk een echte no-nonsense, aanpakkersmentaliteit.

Even voorstellen

Ivo

Eigenaar PreSention

Jolanda

Logistiek - Warehousing - Fulfilment

Claudia

Verkoop binnendienst

Coby

Commercieel/Administratief medewerkster

Waar blijft de tijd?
2010

Begin PreSention

2010
2017

Verhuizing naar groter pand

2017
2019

Eigen productieruimte

2019
2020

10 jaar PreSention

2020
en door...

Missie

Bedrijven en verenigingen helpen met het krijgen van positieve aandacht

Visie

PreSention streeft ernaar om de beste en leukste totaalleverancier te zijn van kleding, geschenken en promotiemiddelen voorzien van jouw logo/merk. Ons doel is om een partner te zijn van bedrijven en verenigingen in het krijgen van positieve aandacht. 

Onze producten helpen in het binden van relaties en uiteindelijk het realiseren van meer omzet. Deze verbinding vinden we heel belangrijk, daarom doen we ons werk met veel passie en plezier. En we zetten graag een (creatieve) stap extra

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Het PreSention team bestaat uit collega’s die hun werk doen op een persoonlijke manier en met veel plezier en passie. Daarnaast levert PreSention graag een bijdrage aan de maatschappij en dat doen we op een sociale manier die bij ons past.

Zo doneerden we shirtjes aan Samen Sterk.

En we bieden ondersteuning aan Yannick. Die met een beperking op sportief gebied het uiterste uit zichzelf weet te halen.

Ervaringen van klanten

Meer informatie

Wij helpen en adviseren graag, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.