Relatiegeschenken

Relatiegeschenken moeten natuurlijk passen bij de identiteit van jouw bedrijf en de doelstelling die je wilt realiseren. 

Wij denken vanuit jouw organisatie. Welk cadeau is gepast en hoe zorg je ervoor dat dit precies de juiste uitstraling heeft met het logo van jouw bedrijf? 

Daarvoor zorgen wij, zodat jij je bezig kan houden met het runnen van je zaak of andere belangrijke werkzaamheden.

De producten kunnen ook worden ingezet ter ondersteuning van de promotie van een event of campagne om jouw merk nóg meer zichtbaarheid te geven.

Wellness & Verzorging
Wellness & Verzorging
Wil je positief onder de aandacht komen bij je relaties? Dat kan tijdens de wellness. In een schoonscheidssalon, of tijdens een relaxmoment thuis. Zo kan je jouw logo bijvoorbeeld door PreSention laten borduren op een handdoek. Uiteraard ook een optie: het opzetten van je eigen branded product verzorgingslijn.
technologie & accessoires
Technologie & Accessoires
Ervoor zorgen dat je altijd in de gedachten bent van je (potentiële) klanten? Dat doe je door op de juiste producten zichtbaar te zijn die je doelgroep altijd bij de hand heeft, zoals een bedrukt telefoonhoesje of powerbank. PreSention regelt het graag voor je.
Tassen & Reizen
Tassen & Reizen
Sport, vakantie, weekendje weg, hobby, boodschappen,…..een tas of koffer voorzien van je logo (of nog leuker: geheel custom made gemaakt naar eigen ontwerp) stelt je in staat om elke dag reclame te maken aan een breed publiek! Vanwege de diversiteit en toepasbaarheid zijn het zeer gewilde items voor de ontvanger en zeer succesvolle producten om bij je doelgroep onder de aandacht te komen en te blijven.
ice-2992903_1920
Premiums & Gereedschap
Premiums zijn makkelijke producten die mensen vaak bij zich hebben, echt handigheidjes. Top natuurlijk wanneer deze producten voorzien zijn van jouw logo. Wanneer je relatie ‘s ochtends de ruiten van zijn auto schoonmaakt met een krabber voorzien van jouw logo. Of knijpen in een stressbal, is soms even nodig.
NG_20210114_1992_witte achtergrond_PreSention
Paraplu's & Regenkleding
Houd je relaties droog en warm bij slecht weer met bedrukte paraplu’s en regenkleding van PreSention, voorzien van jouw bedrijfslogo. Dat is toch een positieve associatie met je merk. Hoe kun je je relaties nóg beter koesteren?
games-2801332_1280
Kinderen & Spellen
Het is altijd leuk om de kinderen van je (potentiële) klanten te verrassen én je laat hiermee zeker een goede indruk achter. Denk bijvoorbeeld aan een gezelschapsspel voorzien van jouw logo. Koppel spel en plezier aan jouw merkbeleving!
Kerst & Winter
De winterperiode is een ideale gelegenheid om je relaties te bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen, zoals tijdens sinterklaas en kerstmis. Een heerlijke chocoladeletter in de schoen tijdens sinterklaas. En een mooi eindejaarsgeschenk voor kerst, waarmee je samen terugblikt op het jaar. Dat doe je natuurlijk met de mooiste relatiegeschenken van PreSention.  
African Woman Writing In A Notebook
Kantoor & Schrijfwaren
Kantoorartikelen en schrijfwaren voorzien van jouw bedrijfslogo. PreSention beschikt over een ruim assortiment aan artikelen die positief bijdragen aan de aandacht voor jouw bedrijf. Geef je account managers bijvoorbeeld een passende give-away mee, ter afsluiting van het verkoopgesprek.
Happy African American Manager Having Healthy Lunch In Office
Eten & Drinken
PreSention biedt een uitgebreid assortiment aan branded food en drinks en hieraan gerelateerde producten. Van bedrukte keuken- of barbecue schorten tot bedrukte drinkflesjes, mokken en bekers. Of bijvoorbeeld een heerlijke chocoladereep met je eigen logo. Zorg er bijvoorbeeld voor dat jouw personeel tijdens de pauze of lunch vers kan eten uit broodtrommels voorzien van jouw logo. Dit zorgt voor positieve aandacht. 

Offerte aanvragen?

Ben jij er al uit en weet je al wat je wilt? Vraag dan hier je offerte aan!

Contact

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen of kom je er niet uit? Onze medewerkers staan voor je klaar. 

Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.