Warehousing & fulfilment

Wat doen wij?

Wij bieden onze klanten custom made logistieke oplossingen. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we al jouw promotionele producten, drukwerk en overige printed products op voorraad houden en verzenden wanneer en waarheen ter wereld je het op dat moment wil. Dit geldt tevens voor de bedrijfskleding, schoenen en accessoires, Dit is o.a. mogelijk middels onze shop-in-shop software. Maar ook assortimenten maken, labeling en prijzen van artikelen, assemblage werkzaamheden, inpak-ompak taken, de volledige ontzorging van je (merchandise) webshop: Wij beschikken over uitgebreide opslagcapaciteit en logistieke middelen om je compleet van A tot Z te ondersteunen en jou veel werk en kosten te besparen.

PreSention ontzorgt je! Het hele proces van orderafhandeling, verdeling, tot aan de overhandiging van de bestelling door de bezorger aan de deur van de consument of het bedrijf nemen we je uit handen. Zo kan jij je focussen op het runnen van je zaak.

warehousing

PreSention beschikt over een groot magazijn voor de opslag van materialen. Onze klanten kunnen hiervan gebruik maken, zodat ze zelf hierin niet hoeven te investeren en ze hun logistiek goed, veilig en kostenbesparend hebben geregeld.

Al naar gelang de gewenste servicegraad kun je in een beveiligde omgeving inloggen en je voorraad beheersen, afroepen plaatsen etc.

Offerte aanvragen?

Ben jij er al uit en weet je al wat je wilt? Vraag dan hier je offerte aan!

Contact

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen of kom je er niet uit? Onze medewerkers staan voor je klaar. 

Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.