Vandaag in de spotlight: mooi geschenk, decoratief dienblad

De dagen worden korter en de tijd van buiten zitten is er nu echt af. Tijd om het weer gezellig te maken in huis. De kaarsjes aan, weer lekker met een dekentje op de bank en tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt.
Het is alleen niet voor iedereen even gemakkelijk om sfeer te creëren in huis, omdat ze niet goed weten waar te beginnen. Terwijl vaak kleine veranderingen of toevoegingen al een groot verschil maken. Je hoeft niet meteen je hele huis te verbouwen. Zorg voor elementen waar je vele kanten mee op kan, zodat je het gemakkelijk kunt veranderen op het moment dat je er niet meer blij van wordt . 

Als werkgever kun je hier een handje bij helpen met dit super toffe geschenk. Dit magnetische decoratieve dienblad is namelijk super veelzijdig. In de glazen buisjes kun je prachtige (droog/kunst)bloemen zetten en de lage kokertjes zijn kaarshouders. Zo heb je de hele dag door een mooi decoratief object in huis, en ‘s avonds brengt het sfeer door de kaarsjes aan te steken. Door de magneetjes aan de onderkant van de glaasjes en kaarsenhouders kun je zelf de indeling bepalen. Daarnaast kun je de voorwerpen ook allemaal van het dienblad verwijderen waardoor je het dienblad ook gewoon kunt gebruiken voor het serveren van een hapje en een drankje. Kortom een perfect cadeau om te geven aan het einde van het jaar. En je bent ook nog eens super origineel. Het is anders dan anders, volledig naar eigen stijl en wensen aan te passen en je hebt er lange tijd plezier van.

Wil je graag meer weten over het dienblad als eindejaarsgeschenk, of heb je andere ideeën of wensen die je graag met ons wilt bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. https://presention.nl/contact/

Decoratief dienblad