drinkflesDie aanbevolen 2 liter water op een dag blijft voor veel mensen toch een uitdaging. Na de jaarwisseling beginnen de meesten vol goede moed aan hun goede voornemens, maar op de een of andere manier lukt volhouden niet. Meer water drinken is zo’n typisch goed voornemen. Maar wellicht kun je je medewerkers of relaties hier een handje bij helpen, door ze deze mooie drinkfles cadeau te doen.

De drinkfles is gemaakt van rvs met een onderkant van kurk. Door de dubbele wand houdt de fles je warme dranken lang warm en je gekoelde drinken lang koud. Zo kun je de hele dag genieten van je lekkere drankje. Er gaat maar liefst 600ml in de fles, dus daar kom je al een heel eind mee. Daarnaast lekt hij niet, dus kan hij gemakkelijk mee in je tas naar het werk of een dagje uit. En door zijn duurzame materiaal gaat hij super lang mee, dus je zorgt ook nog eens beter voor het milieu, dan wanneer je voor wegwerp drinkverpakkingen gaat.

Wil je graag meer informatie over de drinkfles of heb je misschien zelf al een idee voor een eindejaarsgeschenk? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op: https://presention.nl/contact/