Wil je dit jaar je personeel en/of relaties eens echt verrassen? Dan hebben wij het perfecte geschenk! Dit DIY (do it yourself) Plantenterrarium. Hiermee kan iedereen het nieuwe jaar met de vingers in de aarde beginnen. Elk jaar een standaard geschenk of kerstpakket wordt misschien een beetje saai, daarom willen we je graag helpen bij het vinden van originele geschenken die passen bij jouw relaties en medewerkers.

Dit DIY plantenterrarium is een geschenk, waarmee je zelf aan de slag kunt! Er zit alles in wat je nodig hebt om zelf een plantenterrarium te maken. Het pakket bevat namelijk een 3 liter open terrarium pot, tuinaarde, gereedschap en steentjes.  Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is een mooie plant om erin te zetten. Het is super makkelijk, maar zorgt wel voor een groene touch in je huis.
Daarom kun je dit geschenk gemakkelijk aan veel verschillende mensen cadeau doen, omdat iedereen zelf kan kiezen welke plant ze willen. Je zit hiermee dus altijd goed!

Is dit het geschikte geschenk voor jouw bedrijf of wil je graag met ons bespreken wat het beste past? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen we samen voor een mooi geschenk! https://presention.nl/contact/