De wintertijd is weer ingegaan, dus de dagen worden korter en korter. We merken allemaal dat we tijdens deze donkere dagen meer tijd binnen door brengen. ‘s Avonds op de bank voor de tv met een lekker kopje thee, misschien een lekker dekentje? Wil jij ervoor zorgen dat je medewerkers en relaties er lekker warmpjes bij zitten deze winter? Doe ze dan een fijn dekentje cadeau. En wat helemaal leuk is, is dat je ze kunt customizen met je eigen logo.

Deze fleece deken houdt je lekker warm dankzij het zachte materiaal. Bovendien is hij lekker groot, dus kun je er ook makkelijk met zijn tweeën onder. Perfect dus voor een heerlijk avondje op de bank. In het geval van deze deken, kun je een gepersonaliseerde tekst op het kaartje zetten, denk bijvoorbeeld aan een kerstwens (met logo). Maar met verschillende dekens zijn ook verschillende mogelijkheden.

Heb je interesse in dit geschenk, of wil je graag andere mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op! https://presention.nl/contact/